Vakantiekracht Schagen


Als vakantiekracht werk je bij ons in een jong en enthousiast team in een technische omgeving. Je maakt het binnenkomende materieel schoon en voert kleine reparaties uit. Na een laatste kwaliteitscontrole zorg jij ervoor dat het materieel weer gereed is voor de verhuur. Je houdt de opslagloods en het opslagterrein netjes en schoon en wilt ook graag andere hand en spandiensten uitvoeren.

Met jouw flexibiliteit en stressbestendigheid zit het goed. Jij kunt als geen ander schakelen bij onverwachte drukte. Teamspirit en saamhorigheid zijn de sleutel tot succesvol functioneren!

Wij vragen

Een enthousiaste collega, die

  • Beschikbaar is in de vakantieperiode
  • Een gezonde dosis technisch inzicht heeft
  • -Sociaal en communicatief is
  • Een flinke dosis energie heeft en leergierig is

Wij bieden

Een veelzijdige en afwisselende functie, binnen een jong- en enthousiast team in een technische omgeving, waarin jij je kunt ontwikkelen.

We betalen een goed salaris!

Na de vakantieperiode hebben wij de mogelijkheid om op de zaterdagochtenden bij ons aan het werk te blijven. Je vakantiewerk zou dus zomaar je bijbaan kunnen worden.  

Contact

Heb je vragen over deze functie, neem dan contact op met Nick de Haan, regiomanager. Telefoonnummer 0515-426020. Jouw motivatie voorzien van CV kun je digitaal inzenden via de knop solliciteren.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vacature