Menu

Steigerbouwer

 

 

 

 

 

 

 

Heb jij een goede conditie, werk je graag met je handen en is het werken op hoogte voor jou geen probleem. Dan is de functie Steigerbouwer misschien ook iets voor jou. Als steigerbouwer werk je in de buitenlucht op verschillende bouwlocaties in het noorden van Nederland.

Je bent, samen met je collega’s, verantwoordelijk voor het veilig opbouwen, afbreken en onderhouden van steigerwerk op verschillende bouwlocaties. Het werk vindt plaats op de locatie van de opdrachtgever, waar je vanaf je woonplaats direct naartoe gaat. 

Werkzaamheden

Je werkzaamheden als steigerbouwer voer je, samen met collega’s, uit op bouwlocaties van de klant. Je komt dus op veel verschillende locaties. Dit maakt je werk leuk en afwisselend.

De steigers worden geplaatst bij grotere – en kleinere projecten. Het kan daarbij gaan om projecten met een woonbestemming, maar ook om projecten zonder woonbestemming.

In je functie van steigerbouwer zorg jij voor:

 • Het veilig monteren van steigers aan de hand van werktekeningen;
 • Het veilig demonteren van steigers en het materieel gereedzetten voor transport;
 • Visuele controle van de constructie.

Door jouw houding en gedrag, je communicatie, maar ook door de kwaliteit van je werk lever je een belangrijke bijdrage aan de klanttevredenheid. Je werkt veilig en levert goed werk af, zodat op de bouw veilig kan worden gewerkt. Je hebt ruimtelijk – en technisch inzicht om je werk op hoogte goed te kunnen uitvoeren. 

Wij zoeken

Als steigerbouwer ben je fysiek sterk en heb je een aanpakkersmentaliteit. Je bent gemotiveerd, betrouwbaar en hebt verantwoordelijkheidsgevoel.

Verder werk je:

 • Resultaatgericht;
 • Klantgericht;
 • Kostenbewust.

Als je in het bezit bent van je Rijbewijs B, een geldig VCA certificaat en/of Steigerpas, dan is dat een pré.

Ook als je nog geen ervaring hebt in de steigerbouw, nodigen wij je uit om te solliciteren. 

Wij bieden

Een veelzijdige en afwisselende functie binnen een enthousiast en collegiaal team waar een prettige werksfeer hoog in het vaandel staat en ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling.

Verder bieden wij jou:

 • Een goede beloning, die afhankelijk is van jouw opleiding en (werk)ervaring.
 • Contract voor bepaalde tijd met uitzicht op een vast contract;
 • Individueel Keuze Budget (IKB); bestaande uit jouw vakantietoeslag, 1 x je arbeidsduur aan bovenwettelijke verlofdagen en 13 ADV dagen (bij een fulltime dienstverband); Je mag zelf weten of je verlof neemt of het IKB laat uitbetalen;
 • 4 x je arbeidsduur aan verlofuren;
 • Pensioenregeling;
 • Opleidingsmogelijkheden (functie- en loopbaangericht);
 • Huren van materieel op personeelsvoorwaarden
 • Reiskostenvergoeding (bij meer dan 10 kilometer enkele reis).

Onze organisatie

Sijperda Verhuur B.V. is de verhuurspecialist in het Noorden van Nederland als het gaat om materieel voor de bouw, industrie en evenementen. In de dienstverlening wordt het bieden van een totaaloplossing richting de klant centraal gesteld. Hiertoe is Sijperda ook actief op het vlak van evenementen, bouwplaatsinrichting, sanitaire voorzieningen, klimaatbeheer, bouw- en personenliften en valbeveiliging.

Binnen Sijperda is er aandacht voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). Niet alleen als het gaat over materieel, diensten en processen. Wij staan ook voor een duurzame relatie met onze klanten, opdrachtgevers, relaties en medewerkers.

Werken bij Sijperda Verhuur betekent werken in een plezierige en dynamische werkomgeving, die uitdaagt tot het leveren van optimale prestaties. De saamhorigheid en betrokkenheid bij de organisatie en elkaar is groot. Je krijgt de kans om je te ontwikkelen, door coaching on the job, maar ook door het  volgen van vakgerichte opleidingen en cursussen.

Contact

Ben je enthousiast geworden en zie jij jezelf in deze functie? Upload dan je motivatie en CV digitaal via de knop “solliciteren” op onze website.

Wil je meer informatie, voordat je solliciteert, neem dan contact op met

Jannie Profijt-van Wijk     HR Business Partner

Telefoonnummer:             0515-426020

Mail:                                 recruiter@sijperdaverhuur.nl.

Kijk voor al onze vacatures: www.werkenbijsijperda.nl

Ben jij niet onze nieuwe collega, maar ken je iemand die wel past in het plaatje, schroom dan niet om deze vacature aan hem/haar kenbaar te maken. Het verzoek is om je documenten als pdf te uploaden.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Acties