Menu

Steigerbouwer

 

 

 

 

 

 

 

Ben jij klaar voor een avontuur in de buitenlucht en hou je van afwisseling? Werk je graag met je handen en maak je graag deel uit van een hecht team? Dan is de baan als Steigerbouwer in het noorden van Nederland echt iets voor jou!

Je werkzaamheden als steigerbouwer voer je, samen met collega’s, uit op bouwlocaties van de klant. Je komt dus op veel verschillende locaties. Dit maakt je werk leuk en afwisselend. En geen dag is hetzelfde!

Wat ga je doen?

Als steigerbouwer werk je in de buitenlucht op verschillende bouwlocaties in het noorden van Nederland. Je bent, samen met je collega’s, verantwoordelijk voor het veilig opbouwen, afbreken en onderhouden van steigerwerk op verschillende bouwlocaties. Het werk vindt plaats op de locatie van de opdrachtgever, waar je vanaf je woonplaats direct naartoe gaat. 

De steigers worden geplaatst bij grotere – en kleinere projecten. Het kan daarbij gaan om projecten met een woonbestemming, maar ook om projecten zonder woonbestemming.

In je functie van steigerbouwer zorg jij voor:

 • Het veilig opbouwen van steigers aan de hand van tekeningen, zodat iedereen op de bouw veilig aan de slag kan. 
 • Het veilig afbreken van steigers en het materieel gereedzetten voor transport;
 • Controleren van de opgebouwde steigers. 

Door jouw houding en gedrag, je communicatie, maar ook door de kwaliteit van je werk lever je een belangrijke bijdrage aan de klanttevredenheid. Je werkt veilig en levert goed werk af, zodat op de bouw veilig kan worden gewerkt. Je hebt ruimtelijk – en technisch inzicht om je werk op hoogte goed te kunnen uitvoeren. 

Wij zoeken 

Een enthousiaste collega, die wil aanpakken en in de buitenlucht aan het werk wil. 

Ben je praktisch ingesteld en heb je technische inzicht, maar nog geen ervaring als steiberbouwer? Geen probleem! Wij leren je graag het vak. 

Heb je een opleiding gevolgd als (1e) Monteur Steigerbouw en/of ben je in het bezit van een rijbewijs dan is dit een pluspunt. 

Wat jij krijgt

Bij Sijperda Verhuur krijg je de unieke kans om jezelf verder te ontwikkelen in een hecht en enthousiast team. We dagen je uit tot het leveren van optimale prestaties en moedigen je aan  ambities waar te maken. Er heerst een sterke saamhorigheid en betrokkenheid binnen de organisatie en het team.

Natuurlijk begrijpen we dat goede arbeidsvoorwaarden bijdragen aan jouw werkplezier en motivatie. Daarom bieden wij jou:

 • Een goed salaris, afgestemd op jouw opleiding, kennis en ervaring;
 • Contract voor bepaalde tijd met uitzicht op een vast contract;
 • Individueel Keuze Budget (IKB) van maar liefst 15.86 %
 • De mogelijkheid om, naast de 20 verlofdagen die je al krijgt, vanuit je IKB nog eens maximaal 18 verlofdagen te kopen (bij fulltime dienstverband)
 • Een werkgeversbijdrage in de pensioenregeling;
 • Goede opleidings- en ontwikkelmogelijkheden (functie- en/of loopbaangericht);
 • Mogelijkheid om materieel te huren tegen zeer gunstige personeelsvoorwaarden;
 • Reiskostenvergoeding (bij meer dan 10 kilometer enkele reis)

Over Sijperda Verhuur

Sijperda Verhuur is de verhuurspecialist in het Noorden van Nederland met ruim 34 jaar ervaring in de verhuur van materieel voor de bouw, industrie en evenementen. Door het bieden van een uitstekende service en kwaliteit onderscheidt Sijperda Verhuur zich van andere verhuurbedrijven.

Het team van Sijperda Verhuur staat voor de klant klaar en denkt actief mee om tot de beste oplossing te komen. Of het nu gaat om een kleine klus, een groot project of evenement, Sijperda Verhuur biedt altijd de juiste oplossing op maat. Sijperda Verhuur beschikt over modern en goed onderhouden materieel. Hierdoor kan snel worden geschakeld en is de klant verzekerd van de beste kwaliteit.

Sijperda Verhuur is een betrouwbare partner, die aandacht heeft voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). Niet alleen als het gaat over materieel, diensten en processen. Wij staan voor een duurzame relatie met onze klanten, opdrachtgevers, relaties en medewerkers.

Contact

Ben je enthousiast en zie jij jezelf in deze functie? Solliciteer dan via de knop “solliciteren” op onze website.

Wil je meer informatie, neem dan contact op met:

Jannie van Wijk, HR Business Partner, bereikbaar op telefoonnummer 0515-426020 of via e-mail recruiter@sijperdaverhuur.nl.

Kijk voor al onze vacatures: www.werkenbijsijperda.nl

Ben jij niet onze nieuwe collega, maar ken je iemand die wel past in het plaatje, breng deze vacature dan onder zijn/haar aandacht.
 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Acties