Menu

Steigerbouwer


Voor de regio Noord Nederland zijn wij op zoek naar steigerbouwers.

In deze functie ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor het veilig opbouwen, afbreken en onderhouden van steigerwerk op verschillende bouwlocaties. Het werk vindt plaats op de locatie van de opdrachtgever, waar je vanaf je woonplaats direct naartoe gaat. Als steigerbouwer werk je op hoogte, waarbij je je bewust bent van het belang van de veiligheid op en rondom de steigers.

Werkzaamheden

In je functie van steigerbouwer ben jij verantwoordelijk voor:

  • Het veilig monteren van steigers aan de hand van werktekeningen
  • Het veilig demonteren van steigers en het materieel gereedzetten voor transport
  • Visuele controle van de constructie

 Je voert je werkzaamheden, samen met collega’s, uit op bouwlocaties van de klant. Je kunt worden ingezet bij zowel woning- als utiliteitsbouw.

 Door de wijze waarop jij je opstelt en communiceert, maar ook door de kwaliteit van je werk lever je een belangrijke bijdrage aan de klanttevredenheid. Je werkt veilig en door een kwalitatief goede uitvoering van je werkzaamheden draag je bij aan de veiligheid van anderen. Je beschikt over ruimtelijk – en technisch inzicht om je werk op hoogte goed te kunnen uitvoeren. 

Wij vragen

Als steigerbouwer ben je fysiek sterk en heb je een aanpakkersmentaliteit. Resultaatgericht en veilig werken zijn belangrijk voor jou.

 Verder ben je:

  • Zelfstandig, flexibel en proactief
  • Klant- en servicegericht
  • Zorgvuldig
  • Stressbestendig
  • Communicatief
  • In bezit van rijbewijs B 

Om deze functie goed te kunnen uitoefenen zoeken wij een enthousiaste collega met LBO/MBO werk- en denkniveau. Als je in het bezit bent van een geldig VCA certificaat en/of Steigerpas, dan is dat een pré

 Ook als je geen ervaring hebt in de steigerbouw, nodigen wij je uit om te solliciteren. 

Wij bieden

Een veelzijdige en afwisselende fulltime functie binnen een jong en enthousiast team waar een prettige werksfeer hoog in het vaandel staat en ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling. Een marktconform salaris, dat afhankelijk is jouw opleiding en (werk)ervaring.

 Bij wederzijdse tevredenheid bieden wij een baan voor langere tijd. Je treedt in dienst bij Sijperda Verhuur B.V.  

Onze organisatie

Sijperda Verhuur B.V. heeft in Noord Nederland een toonaangevende positie als het gaat om de verhuur van bouwmachines en -gereedschappen en steigerbouw. In de dienstverlening wordt het bieden van een totaaloplossing richting de klant centraal gesteld. Hiertoe is Sijperda Verhuur B.V. ook actief op het vlak van evenementen, sanitaire voorzieningen, klimaatbeheer, bouw- en personenliften en valbeveiliging.

Binnen Sijperda Verhuur B.V. is er volop aandacht voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). Niet alleen als het gaat over duurzaam materieel, de diensten en de processen. Wij staan ook voor een duurzame relatie met onze opdrachtgevers/relaties en onze medewerkers. Sijperda Verhuur B.V. hecht aan een plezierige werkomgeving, die uitdaagt tot het leveren van optimale prestaties. De saamhorigheid en betrokkenheid bij de organisatie en elkaar is groot. Wij bieden de mogelijkheid om je binnen ons bedrijf te ontwikkelen, onder andere door het volgen van vakgerichte opleidingen. 

Contact

Ben je enthousiast geraakt over deze functie en wil je meer informatie, voordat je solliciteert, neem dan contact op met Atze de Boer, Bedrijfsleider Steigerbouw, op telefoonnummer 058-2848383.

Je motivatie voorzien van CV kun je digitaal aan ons doorgeven via de knop solliciteren op onze website.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Acties