Verhuurmedewerker sanitaire voorzieningen Voor ons kantoor in Heerenveen zijn wij op zoek naar een verhuurmedewerker sanitaire voorzieningen.

Als verhuurmedewerker sanitaire voorzieningen verzorg je en ben je verantwoordelijk voor de uitgifte en inname van het verhuurassortiment. Het administratief verwerken van de materieelverhuur en het maken van de daarbij behorende planning is één van je kerntaken.   

Je adviseert de klant, persoonlijk, telefonisch of schriftelijk, om tot een juiste oplossing te komen voor zijn/haar inhuurbehoefte. Je verstrekt hiertoe technische-, logistieke- en prijsinformatie. Van jou wordt verwacht, dat je meedenkt en met adviezen komt als het bijvoorbeeld gaat over de inzet van materieel tijdens evenementen. De offertes voor de inzet van het materieel worden door jou opgesteld.
Ook wij ontkomen er niet aan, dat we af en toe te maken krijgen met een klacht. Wij vinden het belangrijk dat er adequaat wordt gereageerd op deze meldingen van onze klanten. Als verhuurmedewerker sanitaire voorzieningen ben je goed op de hoogte van dat wat er speelt, zodat jij bij uitstek kunt reageren en inspelen op meldingen van klanten en daarmee kunt bijdragen aan het verbeteren van de klanttevredenheid en/of procesoptimalisaties. Daarnaast behoort het beheren van het materieel en het toezien op het (periodieke) onderhoud en het uitvoeren van (kleine) reparaties tot jouw takenpakket. Het materieel dat retour komt wordt gecontroleerd, schoongemaakt en getest volgens de geldende kwaliteitsnormen, waarna het materieel weer door jou kan worden ingezet.  

Binnen het team is sprake van een hands-on mentaliteit. Dit betekent dat je in geval van afwezigheid van collega’s ook kunt worden belast met andere (administratieve) taken. 

Werkzaamheden

Als verhuurmedewerker sanitaire voorzieningen ontvang je telefonische en schriftelijke aanvragen van (potentiële) klanten over de inzet van sanitaire voorzieningen. Om zo goed mogelijk op de klantvraag te kunnen inspelen, is het noodzakelijk dat jij goed kunt luisteren en goed kunt doorvragen om zo de klantbehoefte helder te krijgen. Jouw doelstelling in gesprekken met de klant is, dat jij alle vragen van de klant hebt beantwoord, dat de klant op de hoogte is van de mogelijkheden en dat de klant tevreden een keuze maakt voor het materieel en de diensten van Sijperda Verhuur.

Je functie als verhuurmedewerker sanitaire voorzieningen omvat onder andere de volgende werkzaamheden:

 • Het administratief verwerken van de materieelverhuur / diensten
 • Adviseren van de (potentiële) klant over de mogelijkheden ten aanzien van materieel en diensten
 • Het opstellen van offertes voor de inzet van materieel / diensten
 • Beheren en toezien op het (periodieke) onderhoud en de uitvoering van kleine reparaties
 • Het herkennen, bespreken en bijdragen aan procesoptimalisaties
 • Bewaken van de naleving en juiste uitvoering van het VCA-, arbo-, milieu- en veiligheidsbeleid
 • Klachtenbehandeling

 Wij zoeken
Als verhuurmedewerker sanitaire voorzieningen ben je:

 • Communicatief, commercieel en enthousiast
 • Overtuigend en daadkrachtig
 • Zelfstandig en proactief
 • Service- en resultaatgericht
 • Stressbestendig en kun je prioriteiten stellen
 • In bezit van rijbewijs B

 Om deze functie goed te kunnen uitoefenen zoeken wij een collega met een MBO werk- en denkniveau.  

Onze organisatie
Sijperda Verhuur B.V. heeft in Noord Nederland een toonaangevende positie als het gaat om de verhuur van bouwmachines en -gereedschappen en steigerbouw. In de dienstverlening wordt het bieden van een totaaloplossing richting de klant centraal gesteld. Hiertoe is Sijperda Verhuur B.V. ook actief op het vlak van evenementen, sanitaire voorzieningen, klimaatbeheer, bouw- en personenliften en valbeveiliging. 
Binnen Sijperda Verhuur B.V. is er volop aandacht voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). Niet alleen als het gaat over duurzaam materieel, de diensten en de processen. Wij staan ook voor een duurzame relatie met onze opdrachtgevers/relaties en onze medewerkers.
Wij hechten aan een plezierige werkomgeving, die je uitdaagt tot het leveren van optimale prestaties. De saamhorigheid en betrokkenheid bij de organisatie en elkaar is groot. Wij bieden de mogelijkheid om je binnen ons bedrijf te ontwikkelen, onder andere door het volgen van vakgerichte opleidingen. 

Wij bieden

Een veelzijdige en afwisselende fulltime functie binnen een jong en enthousiast team waar een prettige werksfeer hoog in het vaandel staat en ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling. Een marktconform salaris, dat afhankelijk is jouw opleiding en (werk)ervaring.

Contact
Ben je enthousiast geraakt over deze functie en wil je meer informatie, voordat je solliciteert, neem dan contact op met Lutsen Renema, regiomanager, op telefoonnummer 0515-426020.
Je motivatie voorzien van CV kun je digitaal, tot 30 oktober 2018, aan ons doorgeven via de knop solliciteren op onze website.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Vacature